Restauro


Foto

Galleria Immagini


Renovation of rooms for use as a cafeteria

Rooms formerly used as garages on the ground floor of the south side of the Cortile Carrara, next to the Carriage Way, were renovated to create the Palazzo cafeteria and tourist information space.
Works involved external and internal reorganisation of the areas by replastering the walls and ceilings, restoring fixtures, doors and windows and installing new electric, plumbing and heating systems. The work also allowed the creation of public toilet facilities that conform to current legal requirements.
Alongside the building works was a plan for redecorating the interiors with a floor in white resin set in a framework of grey sandstone beneath a curved wooden counter with white gloss finishings ending at the central pillar with a mirrored column.